انجام پایان نامه با موضوع برند انسانی که از زیر شاخه های مدیریت ورزش می باشد را می توان با نمونه کار بهتر به اتمام رساند. در راستای آموزش انجام پایان نامه با موضوع برند انسانی در این بخش نمونه فصل 3 پایان نامه ارائه شده است که در سال 92 در دانشگاه علامه به سرانجام رسیده است. علاقه مندان به انجام پایان نامه مدیریت ورزشی می توانند با ذکر منبع از این فایل در انجام پایان نامه با موضوع برند انسانی خود استفاده نمایند.
جامعه مورد نظر در انجام پایان نامه با موضوع برند انسانی حاضر شامل سه گروه به شرح زیر بودند:
1. اساتید و متخصصین رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی شهر تهران که با توجه به اطلاعات اخذ شده از این دانشگاه ها، حدود 100 نفر بودند .
2. مربیان رشته های ورزشی تحت نظر دانشگاه های شهر تهران که با توجه به اطلاعات اخذ شده از ادارات تربیت بدنی این دانشگاه ها حدود 400 نفر بودند.
3. دانشجویان ورزشکار رشته تربیت بدنی دانشگاه های شهر تهران که با توجه به اطلاعات اخذ شده از ادارات تربیت بدنی این دانشگاه ها بیش از 2000 دانشجوی دختر و پسر بودند.
با توجه به محدود بودن جامعه متخصصان، حجم جامعه به صورت کل شمار (N=n) مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت از 100 پرسشنامه، اطلاعات موجود در 91 پرسشنامه قابلیت استفاده در پژوهش را داشت. حجم جامعه مربیان با استفاده از جدول نمونه گیری مورگان 196 نفر تعیین شد و روش نمونه گیری به صورت نمونه گیری خوشه ای و انتخاب تصادفی صورت گرفت و در نهایت تعداد 185 پرسشنامه عودت داده شد. حجم جامعه نمونه دانشجویان ورزشکار با استفاده از جدول مورگان 322 نفر تعیین شد و نمونه گیری این گروه نیز به صورت خوشه ای طبقه ای و انتخاب در دسترس ورزشکاران صورت گرفت.
در انجام پایان نامه علوم ورزشی حاضر به منظور بررسی جایگاه برند انسانی و ویژگی های آن از دو پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. پرسشنامه اول به بررسی ویژگی های دموگرافیک و جایگاه برند از دو بعد اخلاقی و اهمیت پرداخته است و جمعاً از 9 سؤال اصلی و 10 سؤال جمعیت شناختی تشکیل شده بود و پرسشنامه دوم ویژگی های برند انسانی با 52 عبارت با استفاده از روش دلفی و اقتباس از مدل MABI ارائه شده توسط آرای و کو در سال 2009 تهیه شد که روند تهیه این پرسشنامه به اختصار در ادامه آمده است. روایی محتوایی ابزار پژوهش توسط تعداد 10 نفر از متخصصین مدیریت ورزشی مورد تأیید قرار گرفت و در نهایت روایی سازه با استفاده از تحلیل عاملی پرسشنامه صورت گرفت.
برای تهیه پرسشنامه تحقیق از 21 نفر از ورزشکاران ملی پوش ، مربیان و اساتید رشته تربیت بدنی برای شرکت در روندهای متعدد روش دلفی دعوت به همکاری شد. این روش پژوهش در سه راند صورت گرفت که در زیر به توضیح هر راند و نتایج آن پرداخته می شود:
راند اول:
با استفاده از مدل آرای و کو، ویژگی های برند انسانی که در این مدل معرفی شده را در جداولی ثبت نموده و سپس با درج این مطلب که ویژگی های ثبت شده در این جدول مربوط به مدل فوق بوده و در خصوص ورزشکاران خارجی ارائه شده، از پاسخگویان خواسته شد که اولاً ویژگی های ورزشکاران ایرانی را که می توانند به عنوان برند مطرح شوند ذکر نموده و ثانیاً چنانچه هریک از ویژگی های ذکر شده در مدل را مناسب با شرایط کشورمان نمی دانند، حذف یا تغییر دهند.
در این راند تمام پنلیست های دعوت شده شرکت داشتند و در پایان این راند، تعداد زیادی ویژگی به لیست ویژگی ها اضافه و برخی از ویژگی های درج شده در مدل حذف و تغییر کرد و در نهایت ویژگی های ذکر شده توسط پنلیست ها به دست آمد که در پیوست شماره 1.آمده است.
راند دوم:
در این راند، جداول ویژگی ها طبقه بندی گردید و در هر طبقه ویژگی های ذکر شده توسط پنلیست ها در راند اول، اضافه گردید و جداول تهیه شده در اختیار پنلیست ها قرار گرفت و از آنها خواسته شد تا چنانچه با طبقه بندی ویژگی ها موافقند یا نظری برای جرح و تعدیل دارند، ذکر کنند. در این راند 15 نفر شرکت کردند و نتیجه نتایج نظرات آنها به طبقه بندی درج شده در پیوست شماره 2 منتج گردید.
راند سوم :
در این راند جدول طبقه بندی نهایی در اختیار پنلیست ها قرار گرفت تا نظر خود را در مورد طبقه بندی نهایی ارائه کنند. در این مرحله 11 نفر شرکت داشتند که همگی طبقه بندی را تأیید نموده و نظر جدیدی در خصوص اصلاحات ارائه نشد و به این ترتیب جدول تهیه شده در راند دوم به عنوان ویژگی های مورد تأیید پنلیست ها تعیین گردید.(پیوست شماره 3 )
روایی و پایایی پرسشنامه دوم در روش دلفی توسط پنلیست ها با هر بار تغییرات و اصلاحات جاصل شد؛ اما از آنجا که قرار بود این پرسشنامه به عنوان بخش دوم ابزار اندازه گیری پژوهش در اختیار جامعه مورد نظر پژوهش قرار گیرد، پایایی آن به همراه پرسشنامه اول با اجرای آزمایشی آن بر 30 نفر از افراد جامعه پژوهش صورت گرفت و در نهایت پایایی ابزار با محاسبه ضریب آلفای کرونباخ در جایگاه اخلاقی برند انسانی 0.756 و در اهداف استفاده از برند انسانی 0.787 و در ویژگی ها عملکرد ورزشکار 0.801 و جذابیت ظاهری 0.796 و سبک زندگی قابل عرضه 0.785 می باشد و ضریب آلفای کرونباخ کل 0.781به دست آمد که گویای پایایی مناسب ابزار بود.
در صورت نیاز به مشاوره در زمینه انجام پایان نامه مدیریت ورزش با موضوع برند انسانی با ما در ارتباط باشید.
تجزیه و تحلیل تبیینی در پایان نامه نویسی و نحوه استفاده از این روش در [...]
نوشتن پایان نامه مدیریت گردشگری را می توانید در آموزشی که در این بخش ارائه شده اس [...]
نوشتن رساله دکتری مدیریت اجرایی نکات مخصوص به خود را دارد. در این بخش از آموزش&nb [...]
برگزاری تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403؛ به زودی [...]
همراه ما باشید با آخرین اخبار پژوهشی کشور در بهمن ماه 1402. [...]
جدیدترین اخبار علمی کشور را می توانید اینجا در وبسایت آکادم [...]
آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور در ادامه به حضورتان ارائه می گردد. [...]