آموزش انجام تضمینی پایان نامه اصفهان یکی از اهداف آکادمی می باشد لذا در این بخش نمونه پایان نامه ارشد دانشگاه اصفهان جهت آموزش انجام تضمینی پایان نامه اصفهان ارائه شده است. دانشجویان می توانند با ذکر منبع از این فایل در انجام پروژه های دکتری و ارشد خود استفاده نمایند. پایان نامه ارشد حاضر در سال 1393 در دانشگاه اصفهان دفاع شده است.
در این بخش از انجام تضمینی پایان نامه اصفهان قسمتی از فصل سوم پایان نامه ارشد ارئه شده است.
در اين فصل از انجام پایان نامه، ابتدا روش پژوهش، جامعه ي آماري و قلمرو پژوهش، مطرح شده است. سپس به نحوه ي گردآوري و ابزار جمع آوري اطلاعات، روش نمونه گیری و حجم نمونه، اشاره شده است و در نهایت رویکرد پیشنهادی و مراحل انجام پژوهش جهت محاسبه میزان تدریجی و بنیادی بودن هر یک از واحدهای سازمانی و ارائه مدلی برای تشخیص اینکه اگر واحد سازمانی جدیدی ایجاد شود چه میزان از هر عامل اثرگذار لازم است تا واحد مذکور به نوآوری بنیادی دست یابد، مورد بررسي قرار گرفته و شرح داده مي شود.
پایان نامه حاضر توسعه ي دانش كاربردي در يک زمینه خاص را به دنبال دارد چرا که به کمک تکنیک کانو و شبکه عصبی عوامل مؤثر بر نوآوري به طور جامع آشکار میشوند و نحوه گذار از نوآوری تدریجی به بنیادی به طور دقیق به دست مي آید.
بعلاوه یک سیستم خبره برای تعیین میزان نوآوري بنیادی و تدریجی در واحدهاي سازمان فولاد مبارکه اصفهان ایجاد مي شود و امکان پیش بینی میزان استفاده از هر عامل برای دست یابی به میزان بهینه نوآوري-ها در یک واحد جدید وجود خواهد داشت.
بنابراين انجام پایان نامه ارشد حاضر از لحاظ هدف كاربردي، توسعه ای محسوب مي شود. و از نظر ماهیت دادهها کمی-کیفی است و دادهها با استفاده از پرسشنامه اندازهگیری میشود. پژوهش حاضر از نظر مکانی در واحدهای مختلف سازمان فولاد مبارکه انجام شده است و از نظر زمان گردآوری ادهها مقطعی است چرا که داده ها در سال 1393 جمع آوری شده است. بالاخره از نظر نوع مسأله پژوهش توصیفی است.
در این پژوهش تلاش بر آن بوده است که میزان به کارگیری نوآوري تدریجی و بنیادی هریک از 9 واحد شرکت فولاد مبارکه اصفهان مشخص گردد. با توجه به نتایج به دست آمده ميتوان واحدهايی که هم نوآوري تدریجی و هم نوآوري بنیادی بالایی دارند را به عنوان الگوی بهینه برای دیگر واحدهاي سازمانی در نظر گرفت و با ارائه راه کارهایی به هر واحد کمک کرد تا از شرایطی که نوآوري پایینی دارد به سمت واحدهاي الگو حرکت کنند و یا به برخی واحدها که نوآوري تدریجی را در درون خود دارند کمک نمود تا به سمت نوآوری بنیادی حرکت نمایند.
به همین جهت تمام عوامل مؤثر بر نوآوري که در هر دو نوآوري تدریجی و بنیادی مشابه بودند در 9واحد سازمانی (تعمیرات و نگهداری، انرژی و سیالات، معاونت تکنولوژی، معاونت بهره برداری، دفاتر فنی نواحی نوآور، آهن سازی، نورد گرم، نورد سرد،فولاد سازی) مورد بررسی قرار گرفت. برای جمع آوری داده ها از 40 خبره نظرخواهی شده است، به این طریق که توضیحاتی در رابطه با هر یک از نوآوري ها جهت آگاهی آنها از نوآوري بیان شد و در ادامه به دو طیف از سوالات (سوالات مربوط به نوآوري بنیادی و تدریجی) پاسخ دادند. از آنجایی که خبرههاي سازمان به سوالات به فرم کیفی و کلامي پاسخ مي دادند برای دست یابی به یک عدد کمي و قابل اتکا در رابطه با هر نوآوري از شبکه عصبی استفاده شده تا تصمیم گیری دقیق تری برای واحدهاي سازمانی انجام شود.
در صورت داشتن هرگونه سوال در ارتباط با انجام تضمینی پایان نامه اصفهان با ما در ارتباط باشید.
در این بخش از آموزش انجام پایان نامه با موضوع مدیریت خدمات کشوری سعی در ارائه نمو [...]
انجام پایان نامه با موضوع کارآفرینی ورزشی یا انجام پایان نامه با هر موضوعی ر [...]
نمونه چکیده پایان نامه ارشد در حوزه مدیریت IT می باشد. امید است با استفاده از این [...]
همراه ما باشید با آخرین اخبار پژوهشی کشور در بهمن ماه 1402. [...]
جدیدترین اخبار علمی کشور را می توانید اینجا در وبسایت آکادم [...]
آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور در ادامه به حضورتان ارائه می گردد. [...]
در این بخش نظر شما را به گزیده از اخبار علمی - پژوهشی کشور جلب می نماییم. [...]